Vår historia

ScanSov AB etablerades 1999 som ekonomiskt konsultbolag. År 2009 valde bolaget att koncentrera sig på den svenska marknaden. Idag är vi en flerspråkig redovisningsbyrå. Vi erbjuder prisvärda och skräddarsydda ekonomitjänster för små till medelstora företag. Med fokus på kontroll, kvalitet och trygghet, hjälper vi dig med allt ifrån bolagsbildning och löpande bokföring till årsbokslut. Vi erbjuder våra tjänster på svenska, engelska och ryska.

I Sverige har vi ett skattesystem av komplex natur. Regler och lagar ändras ofta och det kan vara svårt att som företagsledare hitta tid att hålla sig uppdaterad. Samtidigt är det oerhört viktigt för företagets framgång att hålla sig till rådande bestämmelser. Vi på ScanSov AB håller oss uppdaterade med nya bestämmelser för att kunna erbjuda ditt företag löpandebokföring och bokföringshjälp enligt gällande lagar och förordningar.

Vi arbetar med Visma som är en ledande leverantör inom ekonomiprogram. Programmets flexibla utförande gör att vi kan anpassa oss efter just ditt företags specifika behov och situation.

Vi tror att förtroende och tillit byggs upp med tiden. Därför är vi på ScanSov AB måna om att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. För att skapa god överblick av företaget och dess föränderliga behov, följer vi våra kunders utveckling med personligt engagemang och god expertis.

Englishswedish