Om oss

ScanSov AB etablerades 1999 som ekonomiskt konsultbolag. Idag är vi en flerspråkig redovisningsbyrå och bokföringsbyrå i Stockholm som erbjuder prisvärda och skräddarsydda ekonomitjänster som bokföringshjälp och helhetslösningar till små och medelstora företag. Med fokus på kontroll, kvalitet och trygghet, hjälper vi dig med allt ifrån bolagsbildning och löpande bokföring till årsbokslut. Vi erbjuder våra tjänster på svenska, engelska och ryska.

I Sverige har vi ett skattesystem av komplex natur. Regler och lagar ändras ofta och det kan vara svårt att som företagsledare hitta tid att hålla sig uppdaterad. Samtidigt är det oerhört viktigt för företagets framgång att hålla sig till rådande bestämmelser. Vi på ScanSov arbetar kontinuerligt med kontrollering av nya bestämmelser för att kunna erbjuda ditt företag i Stockholm löpande bokföring och bokföringshjälp enligt gällande lagar och förordningar.

Vi arbetar med ett mycket modernt och uppskattat ekonomiprogram som heter SPCS Visma. Programmets flexibla utförande gör att vi kan anpassa oss efter just ditt företags specifika behov och situation.

Vi tror att förtroende och tillit byggs upp med tiden. Därför är vi på ScanSov bokföringsbyrå i Stockholm måna om att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. För att skapa god överblick av företaget och dess föränderliga behov, följer vi våra kunders utveckling med personligt engagemang och god expertis.

Läs mer om våra tjänster här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Englishswedish